tekst1

De ervaring leert dat je met lange en wollige teksten alles behalve de juiste snaar raakt. We houden het dan ook waar het even kan graag kort en bondig. Belangrijk is dat de boodschap overkomt. Pakkend en duidelijk tegelijk. Of het nu om een brochure of website gaat, sprekende teksten leveren nu eenmaal de mooiste beelden op. Als de etalage van een winkel. Uitnodigend en vooral verleidend.

Het schrijven of redigeren van teksten, we voelen ons in dit vak als een vis in het water. Logisch met ruim veertig jaar ervaring  in zowel de dag- als weekbladjournalistiek en als redacteur voor tal van tijdschriften. En sinds eindjaren tachtig van de vorige eeuw ook actief als tekstschrijver voor bedrijven en instanties.

Brochures, productfolders, websites, interviews, een persbericht, wij leveren tekst op maat. Want schrijven is niet alleen de kunst van het weglaten, maar ook van het luisteren en stellen van de juiste vragen. Daar nemen we ook de tijd voor. Samen met u. Het is tenslotte uw verhaal.

Een brochure of website, die qua vormgeving en tekst in het oog springt. Het zegt veel, zo niet alles over wie u bent en wat u te bieden heeft. Het eerste contact gelegd, de nieuwsgierigheid gewekt.

Omdat we doen wat we beloven, kort en bondig, laten we het hier bij. Duidelijk toch!

ABPress Communicatie is verbonden aan AD/Haagsche Courant, AD/Groene Hart, Pijper Media (Golfers Magazine) en Golf.NL (Golf Weekly).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>